COLDPLAY BRENGT EP KALEIDOSCOPE UIT

De nieuwe EP van Coldplay heet Kaleidoscope en is vandaag online uitgebracht. Op 4 augustus wordt de EP ook uitgebracht op CD en vinyl.

Kaleidoscope bestaat uit de volgende vijf nummers:

  1. All I Can Think About Is You
  2. Miracles (Someone Special) – Coldplay & Big Sean
  3. A L I E N S
  4. Something Just Like This (Tokyo Remix) – Coldplay & The Chainsmokers
  5. Hypnotised

De EP bevat een live versie van Something Just Like This, welke zij samen met The Chainsmokers maaktenDeze versie is afgelopen april in Tokyo opgenomen. Voor Miracles (Someone Special) werkte Coldplay samen met Big Sean, een rapper uit Detroit. A L I E N S schreef Coldplay samen met Brian Eno en is co-produced door Eno en Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons en Kings of Leon). De opbrengst van dit nummer gaat naar Migrant Offshore Aid Station (MOAS), een internationale NGO die hulp biedt aan overstekende migranten op de Middellandse zee. Coldplay is ambassadeur van MOAS.

Voor Hypnotised is een speciale app gemaakt. Door middel van deze app kunnen fans thuis of tijdens shows meespelen met de track. De app kun je hier gratis downloaden.

Kaleidoscope volgt het album A Head Full Of Dreams op. Dit album is sinds de release in december 2015 wereldwijd meer dan 5 miljoen keer verkocht.

Meer informatie:
Website
Muziek
Bol.com
Facebook
Instagram
Twitter