KOVACS BRENGT KRACHTIGE LIVE UITVOERING VAN ‘MAMA & PAPA’ UIT

Zojuist heeft Kovacs de emotionele video van haar nieuwe single ‘Mama & Papa‘ uitgebracht. Deze is opgenomen tijdens een live sessie in de Wisseloord Studio in Hilversum. Vorige week kwam er al een live versie van ‘It’s The Weekend’ uit. De twee video’s maken onderdeel uit van een vierdelige sessiereeks.

Het nummer ‘Mama & Papa’ is het meest persoonlijke nummer op het recentelijk uitgekomen album ‘Cheap Smell’. Ze zingt openhartig over haar jeugd en haar biologische vader die ze vroeger nooit gekend heeft.

Voor het album ‘Cheap Smell’ heeft Kovacs maanden in Londen gezeten met producer Liam Howe, o.a. bekend van Adele, Lana Del Rey en FKA Twigs. Met persoonlijke ervaringen, ongezonde relaties en het recht op liefde als grote inspiratiebronnen borduurt zij verder waar het vorige album ‘Shades Of Black’ ophield. Net als haar debuut staat ‘Cheap Smell’ voor positiviteit in moeilijke tijden: “Het hele album staat voor mij in het teken van het leren om gelukkig te zijn met mezelf en te accepteren dat sommige dingen nooit perfect zullen zijn.