MULA B BRENGT 6 APRIL DEBUUTALBUM ‘MEESTER PLUSSER’ UIT

Mula B is al enige tijd een van de hotste namen in de rap-game. Deze status wordt nogmaals versterkt met de aankondiging van zijn debuutalbum: Meester Plusser. Het album verschijnt op 6 april en werpt een blik op onder meer Mula’s jeugd in de Schilderswijk in Den Haag. Op het album werkt hij samen met o.a. IlliassOpDeBeat, Sevn Alias, Equalz, Architrackz, Sticks en Jack $hirak.

Mula B werd in 2016 bekend bij het grote publiek met zijn hit ‘Domme Jongens (featuring LouiVos & 3robi)’. Na een samenwerking met LouiVos voor de EP ‘Drugs & Geld, Vol. 1’ legt Mula echter zijn focus op zijn solocarrière. Een carrière waarmee hij tot nu al vijf singles uitbracht die de gouden status bereikten.

Meester Plusser volgt zijn debuut solo-EP op genaamd ‘8-9-17’ dat in mei 2017 verscheen. Nadat twee weken geleden al de track Johnny Belt uit kwam, verschijnt vandaag de nieuwe single Bandolero. De video voor Bandolero is opgenomen in Medellín (Colombia) en bevat een cameo van John Jairo Velásquez Vásquez, beter bekend als ‘Popeye’.