NICK & SIMON BRENGEN 22 SEPTEMBER NIEUW ALBUM UIT: ‘AANGENAAM’

Nieuwe single ‘Welkom‘ is nu te beluisteren, bekijk hier de lyric video.

Nick & Simon zijn terug! Op 22 september komt het nieuwe album ‘Aangenaam’ uit. Vanaf vandaag kunnen fans het album al ‘pre-saven’/reserveren bij o.a. Spotify en bol.com. Het album verschijnt als standaard versie (10 tracks), deluxe versie (10 tracks + bonus tracks) en LP (10 tracks).

De eerste single ‘Welkom’ verschijnt vandaag en is nu hier te beluisteren. In deze nieuwe single bezingen Nick & Simon het gevoel hoe het is om vader te worden.

Het is daarom extra bijzonder dat Spotify Nick & Simon heeft gevraagd een eigen playlist samen te stellen. Volgende week zondag 18 juni is het Vaderdag en verzorgt het duo vanaf komende zondag 11 juni een week lang de muziek voor deze speciale playlist op Spotify: Vaderdag met Nick & Simon.

Vanochtend werd in de Radio 538 ochtendshow bij Edwin Evers ‘Welkom’ voor het eerst live gespeeld. Vanavond zijn Nick & Simon te gast bij RTL Late Night om te praten over het nieuwe album en spelen zij de nieuwe single (22:30 uur @ RTL 4).
De officiële videoclip van ‘Welkom’ komt uit op 16 juni.

De clip geeft een persoonlijk kijkje in het leven van Nick en Simon. De lyric video is vandaag verschenen op YouTube en is een co-creatie van creative director Lilian van den Braak en illustratrice Kelly Breemers.

Om de fans een idee te geven hoe het nieuwe album tot stand komt en wat zij in de tussentijd allemaal ondernemen zijn Nick & Simon hun muzikale en persoonlijke avonturen aan het vastleggen in wekelijkse vlogs. Bekijk hier de laatste vlogs.

De kaartverkoop voor de nieuwe theatertour ‘Aangenaam’ van Nick & Simon is onlangs van start gegaan via NTK.nl. Vanaf 11 oktober 2017 t/m mei 2018 geven Nick & Simon in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland. Enkele van deze shows zijn reeds uitverkocht. In de shows zullen er zowel klassiekers als repertoire van het nieuwe album gespeeld worden.

Meer informatie:
Muziek
YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
Website