Nick & Simon zingen mash-ups met BN’ers

Nick & Simon komen met iets nieuws op hun YouTube-kanaal. In Hit The Next Level zingen ze mash-ups met BN’ers. En hun eerste gastartiest is: Bibi Breijman.

Hit The Next Level is een reeks van vier muzikale mash-ups die Nick & Simon telkens samen met een andere gastartiest maken. Deze mash-ups verschijnen tweewekelijks op zaterdagochtend om 11.00 uur op het YouTube-kanaal van Nick & Simon.

Nick & Simon verwelkomen om de week een gastartiest in de Wisseloord Studio’s om de mash-up op te nemen. De mash-up komt tot stand door een melodie van een bekende hit te gebruiken en hier zoveel mogelijk andere hits over heen te zingen. De mannen en de gastartiest hebben echter vooraf geen idee met welke bekende melodie zij moeten werken en tussen welke bekende songteksten zij mogen kiezen (denk aan songteksten van Coldplay, Sia en Rihanna). Na de druk op de rode knop wordt duidelijk op welke melodie ze zullen moeten zingen. Meteen daarna krijgen zij de opdracht om een aantal songteksten te verdelen en hebben ze kort de tijd om de mash-up te oefenen.

Uiteindelijk performen Nick & Simon en de gastartiest live de volledige mash-up. Elke mash-up gaat gepaard met steeds meer songteksten van grote hits, om het zo uitdagend mogelijk te maken! Aan het einde van elke aflevering daagt de gastartiest een andere artiest uit om ook mee te doen met Hit The Next Level. Alle liedjes die gezongen worden zijn terug te luisteren in de Spotify playlist van Nick & Simon.

De eerste BN’er is dus Bibi Breijman. Zij won onlangs het televisieprogramma It Takes Two samen met Waylon. De eerste aflevering verschijnt zaterdag 15 juli om 11:00 uur op het YouTube kanaal van Nick & Simon.