NIEUWE EP ’93’ VAN BOEF BIJ RELEASE AL GOUD

Vannacht heeft Boef zijn nieuwe EP ’93’ uitgebracht, het vervolg op zijn succesvolle album ‘Slaaptekort’. Op de EP staan acht tracks, waaronder ‘Rolls Sessie’, ‘RATATA’ en ‘Sofiane’ die al eerder werden gereleased. Vandaag is bekend gemaakt dat de EP nu al de Gouden status heeft behaald, goed voor maar liefst 24 miljoen streams. Vandaag is ook de clip bij ‘Terug Naar Toen’ verschenen, met een featuring van de rapper Lijpe. Overige gastbijdragen wirden geleverd door Sevn Alias, JoeyAL en Young Ellens. Het getal ’93’ verwijst naar Saint-Dennis, een buitenwijk van Parijs waar Boef is geboren (Neuf-Trois). De EP is ook een project van de straat. Je hoort een rauwe Boef, die rapt zonder blad voor de mond. Eerder deze week maakte Boef al bekend dat zijn nieuwe album voor 85% af is.

Mijn fans wachten al heel lang op een nieuw album. Er zijn genoeg tracks klaar om een succesvol album te droppen maar elke keer denk ik het kan nog beter. Daarnaast wil ik al heel lang iets uitbrengen voor mijn fans van het eerste uur. Gewoon Boef zoals mensen mij hebben leren kennen. Ik voel dat heel erg. Geen focus op hits maar alleen maar op lines. 93 staat voor mijn geboortejaar en de wijk waar ik ben geboren. Mijn album volgt begin 2019.”

–  Boef

In maart 2017 zag zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ het levenslicht, dat binnen twee maanden de Platina status bereikte en goed is voor miljoenen streams. Inmiddels staat het album al bijna twee jaar in de Album Top 100, met hits als ‘Habiba’ en ‘Slapend Rijk’. Begin volgend haar tourt Boef door Nederland en België.