Wat mag je niet missen op WOOHAH! Festival?

Aankomend weekend staan Mac Miller, GrandTheft, Gucci Mane en Stormzy op WOO HAH! Festival. 

Gucci Mane
Een van de meest aangevraagde artiesten voor WOO HAH! komt eindelijk naar Tilburg! Gucci Mane is druk bezig en heeft in korte tijd meerdere albums uitgebracht, waaronder ‘Droptopwob’, ‘Everybody Looking’ en ‘Woptober’. Hij start het festivalseizoen bij ons in Nederland met zijn gloednieuwe track‘Tone It Down’ feat. Chris Brown!

Mac Miller
Vorig jaar moest Mac Miller zijn show op WOO HAH! last minute cancellen, maar dit jaar maakt de ‘Easy Mac’ het weer goed. Met zijn laatst uitgebrachte LP ‘The Divine Feminine’ brengt hij positieve vibes naar het Tilburgse festival. 

Stormzy
Op zondag 1 juli staat Stormzy op WOO HAH!. Met tracks als ‘Shut Up’ en ‘Know Me From’ bouwde de Engelse rapper een naam op en dit jaar gooide Stormzy hoge ogen met zijn debuutalbum ‘Gang Signs & Prayer’. Dit optreden wil je zeker niet missen! 

GrandTheft
Een van de meeste gerespecteerde live DJ’s uit Canada staat deze zomer in Nederland. GrandTheft zijn muziek staat erom bekend niet in een categorie te vallen. De Canadese DJ draait alleen zijn eigen werk en remixes, waaronder ‘Easy Go’ met Delaney Jane. Hierdoor is hij veelgevraagd op grote festivals als Coachella en Ultra, maar komend weekend staat hij in ons eigen Tilburg!